Ha valaki még nem ismerné a filmet (belőlük van talán kevesebb), akkor íme néhány infó: a sci-fi-komédiát 1985-ben mutatták be, melyet Robert Zemeckis rendezett, forgatókönyvét Zemeckis és Bob Gale írta, producere pedig Steven Spielberg volt. A főbb szerepekben Michael J. Fox, Christopher Lloyd és Lea Thompson láthatók.

Fox alakítja Marty McFly-t, a tizenéves srácot, aki balszerencsés körülmények közepette visszakerül 1955-be, ahol találkozik majdani szüleivel. Nemcsak össze kell hoznia őket, de annak is meg kell találnia a módját, hogy Dr. Emmett Brown (Lloyd) segítségével visszajusson 1985-be.

Valahogy, így kéne öltözködnünk...
Valahogy így kéne öltözködnünk 2015-ben...

De ami nekünk fontosabb: a második részben Marty a jövőbe utazik, egész pontosan 2015. október 21. az a dátum amit bepötyögnek az időgépbe és amióta csak kijött a film, mindenki azt várja, hogy vajon tényleg úgy fogunk-e élni 2015-ben, mint amit a mozivásznon láthattunk. Az igazság pedig az, hogy részben.

A CNET.com stábja készített is arról egy videót, hogy mik azok amik valóra váltak (spoiler: a légdeszkára még várnunk kell):

Marty tehát megérkezett, ha valaki látja, akkor lőjön már nekünk egy képet!

Címkék: Vissza a jövőbe, Marty McFly, 2015, kis szines