- Magyarországon előttünk ilyet még senki sem készített, ez az első hazai 360 fokos gömbpanoráma videoklip. A 360 fokos interaktív videó lényege, hogy nem kizárólagosan a rendező, hanem ezúttal a néző is dönthet, hogy a körbe forgatható felvétel mely részét kívánja nézni - mondta a klip rendezője, Tormási Patrik. 

- Ez az élmény különösen akkor lesz teljes, amikor valaki VR (virtuális valóság) szemüvegen keresztül nézi a klipet. A virtuális valóság élmény megközelítésének egy másik jó és szélesebb körben elérhető módja, ha a klipet giroszkóppal rendelkező okostelefonon vagy tableten játssza le a néző, mert ebben az esetben a készülék körbefogatásával változtathatja a nézőpontját és kerül az események középpontjába - tette hozzá Tormási.

Nem csak a forgatásnál használt technika volt újdonság, hanem a MikorNincsTempo és MC Pita Ramos közös munkája is.

- A MikorNincsTempo formáció 2009-ben alakult meg. Azóta több lemezzel, illetve videóval gyarapítottuk a munkásságunkat. A csapat alapelve a szövegben rejlő erő, ezt próbáljuk átadni a hallgatóknak. A szövegben két kedélyállapot váltakozik, a reményvesztettség, illetve a magunkban való hit, ki-hogyan képes úrrá lenni saját személyiségén és akaratán és ez merre viszi el az életben. MC Pita Ramost kértem meg közreműködőnek a zenéhez, az ő hangjával és stílusával lesz a zene teljes egész. Nagyon tehetségesnek tartom és tudja mi kell egy zenéhez, hogy sláger legyen - válaszolta Balogh György, a zenekar tagja.

Nincs is más hátra, nézzék meg a végeredményt!

Címkék: Tormási Productions, MikorNincsTempo, MC Pita Ramos, kis szines