Kaposvár immár az országban egyedülálló, komplex szolgáltatásokkal működő szabadidő központtal büszkélkedhet a Jutai úton. A tulajdonos megálmodta a helyet, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, akár egész nap, és a család élményekkel gazdagon, elégedetten távozhat. 

A megvalósulás több ütemben zajlik, jelenleg is folyamatosan bővítik szolgáltatásaikat. Első lépésben 2014. októberében nyitotta meg kapuit a Fusion Racing Gokartpálya, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend. Ez volt a leggyorsabban kivitelezhető része a projektnek. Ez egy 500 méter hosszú betonpálya, amin 8 perc alatt 8-10 kört tudnak megtenni, ami kb. 5 km táv.

2015. februárban átadásra került  a 2 pályás bowling pálya is sokak örömére, mely nemcsak hobbi sportra, hanem versenyek lebonyolítására is alkalmas. Ezek megvalósulásával még csak a nagyobb gyerekek és felnőttek szórakozása volt megteremtve. 2015. április 4-én átadásra került az 500 négyzetméter alapterületű  Kids Fusion Játszóház, melyben 350 négyzetméteres, 3 szintes labirintus, négy ledes világítós csúszda és sok-sok játék várja a gyermekeket. Gyermek születésnapi partyk lebonyolítására is van lehetőség: különböző szülinapi csomagok közül tudnak az érdeklődők választani.

A három részleg megnyitásával  már a teljes család élvezheti a szórakozás és kikapcsolódás élményét a kellemes hangulatú, exkluzív környezetben.
Az 1700 négyzetméteres épületben hangulatos kávézó és büfé is üzemel, ahol a gyerekek örömére hamburger, hot-dog, sült krumpli kapható. Terveik között szerepelnek még terep gokart pálya, füves focipálya, grill terasz, bográcsozó hely kialakítása és mászófal a gyermek játszóba.

Terep gokart pálya és a  szabadtéri főző és grill terasz átadása áprilisban megvalósul. A szabadidőközpont céges csapatépítő tréningek megtartására is alkalmas.

Szeretettel várnak mindenkit aki, kellemes környezetben szeretne szórakozni, kikapcsolódni.

A szervezők mindenkit várnak április 25-én, az I. Kaposvári Autós Találkozóra. Az egész napos programban tuningautó szépségverseny és hangnyomás-mérés is szerepel és sztárfellépők is színesítik a napot.

null

Címkék: fusion racing, hangnyomás, autós találkozó, cikk, rendezvény, kis szines