Március 21.-én szombaton nyílt napot tartanak a kaposvári Fitness Arénában. 10 órakor TRX, 10:30-kor, 14:00, és 16:00 órakor CrossTraining, 11:00, 14:00, és 16:00 órakor WALKenergie, 17:00 órakor Spinning és Alakformáló órák várják a sportolókat. De az edzőtermet is ingyen lehet majd használni.

Hogy mi mindenre számíthat, aki kilátogat? Az edzőteremben zónánként külön csoportokban elkülönülve találhatók az eszközök, gépek, amellyel könnyen sportolhat bárki. De akár belekóstolhat a hazai piacon egyedülálló, Kaposváron elsőként itt elindított CrossTrainingbe.

A Fitness Aréna gépparkja a funkcionális kereten kívül több új edzőgéppel is bővült, például egy AbCoasterrel, mely egy, a bordásfal létrájához hasonló, döntött szerkezet, amire ráállva elsősorban a comb- és a far izmait dolgoztathatjuk meg.

De érkezett még 4 féle hasizom erősítő gép is valamint egy AbSolo dobáló, melynek lényege, hogy ülő helyzetből hátradőlve, hasizomból egy labdát kell a célkeresztbe dobni.

Aki pedig inkább csoportos edzést preferálja, kipróbálhatja a WALKenergiet. Azaz egy futópadhoz hasonló gépen, 27 fokos szögben döntött szalagon, zenére, gyaloglás közben különböző gyakorlatok végzésével átmozgathatja az egész testét.

Az edzőtermen kívül számos csoportos órát kínálnak a Fitness Arena vendégeinek, melyet szakképzett, a szakmában elismert oktatók tartanak. A teljesség igénye nélkül TRX – Csiki Klári, Spinning – Bozsó Zoli, a CrossTraininget pedig a fiatal Csík Olivér tartja, aki a Fitness Arénában a szombati nyílt napon fog bemutatkozni.

Címkék: arena, nyíltnap, fitness, kis szines