Bizonnyal Gombóc Artúr is szívesen vette volna, ha meghívják a hétvégén a Kaposvár Plázába. Itt ugyanis szombaton és vasárnap igazi csokoládékülönlegességeket kínálnak az érdeklődőknek. A gyerekeket ehető csokigyurmával, a felnőtteket pedig pálinkás bonbonokkal és csokiszerszámokkal várták.

A szervezők egy különleges épületet is készítettek grillázsból. A kétmázsás plázamakett 2,5 x 2,5 méteresre sikerült. Kisházi Sándor főszervezőtől megtudtuk, hogy ez új magyar rekordnak számít: "Ez mostantól a legnagyobb ehető édesség-épület magyar rcsúcstartója. Grillázsból, dióból és mandulából készült, a Magyar Grillázsszövetség elnöke követte el hat cukrász társával egyetemben. Hat napot dolgoztak rajta úgyszólván éjjel-nappal."


Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!
Kattintson a rekordédességre és nézze meg a többi finomságot is!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: finom, édesség, csoki, rekord, fesztivál, kis szines