A Bereczk Sándor program jövőre a sok embernek munkát adó üzemek megközelíthetőségének javításával folytatódik - mondta Szita Károly hétfői sajtótájékoztatóján.

- 270 méternyi új járda, kijelölt biciklisáv és 57 parkoló épült meg rengeteg zöld szigettel díszítve a Németh István fasor felújításának első ütemében. Jövőre pedig a 2. és a 3. ütem is hasonló módon elkészül, egészen a Virág utcáig, összehangolva a kórházépítéssel - mondta a helyszínen L. Balogh Krisztina főépítész.

null

A fasort 1904-ban alakították ki, ekkor dupla fasor szegélyezte, akkor még lovakkal közlekedtek itt, aztán 1940-ban gyalogos sétány lett belőle. A 70-es években kivágták a fasor egyik felét a kórházépítkezés miatt. Most viszont ismét dupla fasort alakítottunk ki - nyilatkozta a polgármester. Jövőre elkészül a Virág utcáig a teljes utca, s akkor új aszfaltréteget is kap a fasor. A teljes beruházás így összesen csaknem 450 millió forintba kerül - tette hozzá Szita Károly.

null

A sajtótájékoztatón bejelentette: a Bereczk Sándor program jövőre a sok embernek munkát adó üzemek megközelíthetőségének javításával folytatódik. Így egyebek között a Videotonnál kamionparkoló épül, a Luckympexnél is felújítjuk az utat és járdát is építünk a dolgozóknak.


Ilyen lett a Németh István fasorIlyen lett a Németh István fasorIlyen lett a Németh István fasorIlyen lett a Németh István fasorIlyen lett a Németh István fasorIlyen lett a Németh István fasor
Ilyen lett a Németh István fasor
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: bereczk, németh istván fasor, felújítás, 2014, kis szines