A tervünk sikerrel zárult, hiszen nagy örömmel mutatták meg legjobb trükkjeiket a pékektől elkezdve, a buszsofőrökön át, egészen az erdészekig, a teljesség igénye nélkül.

Nincs is más hátra, nézzétek meg a végeredményt:

És, hogy mindezt kiknek köszönhetjük: kollégánk kisfiának, Gulyás Gáspárnak, a Slendy Pékség dolgozóinak, a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. sofőrjeinek, a Donneri Sportközpontnak, az 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem röplabdázóinak, a KOMÉTA dolgozóinak, a KVG munkatársainak, a Kaposvári KK kosarasainak, a Csiky Gergely Színház színészeinek és ott dolgozó munkatársainak, a Kapos Televízió legszebb bemondóinak, Majoros Ritának és Gőbel Diánának, a SEFAG Zrt. erdészeinek, a Szabó Fogaskerékgyártó Kft. dolgozóinak, a Kaposvári Városházának, a Somogy Sportja labdazsonglőreinek és mindenkinek akinek már a könyökén jött ki az elmúlt két hétben a We Are One című szám :)

Galériánkat is nézzétek meg, hogyan is állt össze videónk:


Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...Így készült...
Így készült...
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: világbajnokság, futball, kaposvár, kis szines