A dél-dunántúli régió legnagyobb egybefüggő vízfelülete (2850 m2) várja a látogatókat: 17 féle, összesen 46 db látványelemmel, közkedvelt, ingyenes csúszdákkal, árnyékolt gyermekmedencével.  A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin egészíti ki a vízi élmények körét.

Több mint 100 ezer vendég választotta tavaly nyáron a Kaposvári Virágfürdőt, s bár ez erősen időjárásfüggő, idén is hasonlóan nagy érdeklődésre számítunk.

Az időjárás-előrejelzések szerint kellően hevesen indul a nyár, a pünkösdi hétvégén már 30-31 fok várható, így június 6-án 12.00 órakor kinyitja kapuit a strand: a háromnapos ünnepen jelentős érdeklődésre számítunk, annak ellenére, hogy még tart az iskolaév.

Június közepén viszont véget ér, ezért akkor rögvest egy kiemelt rendezvénnyel ünneplünk: 14-15-én, szombat-vasárnap tartjuk a Tanévzáró fesztivált, amelyen érdekes programokkal és fellépőkkel, új élményelemmel lepjük meg a vendégeinket.

Ezen a két napon kipróbálhatják az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő SpinFizz-t, másik nevén az emberi mosógépet: percenként akár 35-öt is foroghat a szerkezet, így akár 180 méternyit is csúszhatunk és ázhatunk benne.

A nyár folyamán két nagy rendezvényünk lesz még: június 28.-án Napforduló parti Bárány Attilával, az ország legnépszerűbb DJ-jével; július 19-20.-án egész hétvégés születésnapi parti.

További kisebb programok is lesznek. Egész nyáron minden hétvégén lesznek mozgásos programok, latin tánc, zumba és aqua fitnesz gyerekeknek és felnőtteknek is.

A Virágfürdő Kaposvár a nyári idényben 17 emberrel többet foglalkoztat (pénztárosok), nagyrészt diákokat (úszómesterek, csúszdafelügyelők). A strand területén lévő medencékbe összesen mintegy 400 ezer liter vizet töltöttek a fürdő munkatársai.

Címkék: úszik, csúszda, virágfürdő, program, Kaposvár, kis szines