Már csak napijegyekkel, valamint kombinált és VIP bérletekkel lehet bejutni az idei MasterCard Balaton Soundra, miután a bérletek öt héttel a kapunyitás előtt elfogytak - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Már csak olyan bérletet lehet kapni, ami vagy a VOLT Fesztivállal vagy a B.My.Lake-kel együtt érvényes, emellett még néhány ezer napijegy vár gazdára.

Biztossá vált, hogy az idei Balaton Soundon fellép Sander van Doorn holland trance dj és producer, jön továbbá a norvég elektronikus zenész, dj és producer Lindström, valamint Roni Size brit dj-producer, a drum'n'bass nemzetközi ikonjainak egyike, aki MC Dynamite-tal ad műsort Zamárdiban.

Kizárólag bérletesek számára egy nulladik nappal is készülnek a szervezők. A Sound tehát már július 9-én beindul több helyszínen, olyan sztárokkal, mint a most bejelentett Sander van Doorn vagy a Hardrock Sofa, ők az Arénában szórakoztatják az aznap sátrat verőket. A fesztivál részletes programja a www.balatonsound.hu oldalon érhető el.

A közlemény szerint bővítik a Sound területét. A korábbi fesztiválhelyszín mellé az eddig kempingezésre használt vízparti területekre is színpadok és partihelyszínek költöznek, de más irányban bővítik a kempingterületeket is.

null

Valamennyi fő programhelyszín mozdul, ezzel együtt bővül a nagyszínpad küzdőtere, költözik a Party Aréna, a Terasz és az idén első ízben a szabadtéri színpad is - közölte Fülöp Zoltán főszervező. A Balaton Sound idén a Nagyon Balaton programsorozat része. Ennek jegyében a korábbi évekből ismert Borfalu átalakul és idén először Nagyon Balaton Gasztroudvar néven a régió legjobb éttermei, sütödéi, borászatai is bemutatkoznak a fesztivál keretében.

Csatlakozott a kezdeményezéshez a vezető tóparti borászatok által létrehozott szervezet, a Balatoni Kör is, amelynek több tagja megjelenik a Gasztroudvarban.

Címkék: bérletek, sound, balaton, kis szines