Aleska Diamond május 31-én a player.hu csapatával futja körbe a Balatont. A volt felnőttfilmes már javában készül társaival a 212 kilométeres táv lefutására, két héten át minden nap kemény edzéssel szoktatja a szervezetét az Ultrabalaton által támasztott nem mindennapi kihíváshoz.

"Régen a suliban atletizáltam, de abbahagytam amikor felkerültem Budapestre, így nem gondoltam, hogy valaha még kilométereket fogok futni. A szombati UB-n egy 7,6 km-es táv vár rám, amitől rendesen berezeltem, de mivel szeretem a kihívásokat és elég magabiztos vagyok, szerintem legyűröm majd" - mondta Aleska, aki addig is változatos edzésekkel készül a futásra.


Fotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.huFotók: player.hu
Fotók: player.hu
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

"Mivel egy kis kényszerpihenőn voltam az orrműtétem miatt, mindössze két hetem volt a felkészülésre. Főleg erőnléti edzésekkel és szigetkörökkel trenírozom magam, de minden nap csináltam valamit. A csapatomat csak az első edzésen ismertem meg, de nagyon kedvesek és barátságosak, öröm együtt izzadni velük" - tette hozzá a szexi híresség, akinek egyedül az jelent gondot, hogy még nem a megfelelő technikával veszi a levegőt.

Hogy sikerül-e teljesítenie Aleskának a 7,6 kilométeres távot, szombaton az Ultrabalatonon kiderül.

Címkék: diamond, aleska, balaton, kis szines