A közelmúltban új kávézó nyílt meg a kaposvári belváros szívében a Zárda utca ötös számú ház udvarában. Akik már jártak ott, azt mondják, jó hangulatú kis hely, sok az akció és kellemes a háttérzene, szóval beszélgetni is jól lehet.

A Redrum Café vezetői, Szatmári Viktória és Varga Kristóf Máté azonban azt is hozzáteszik, szeretnék, ha a kávézó nemcsak emiatt lenne közkedvelt, hanem a színvonalas kiállítások és akusztikus estek okán is.

Sőt, a kávézó különtermében hamarosan a somogyi underground művészek gondoskodnak majd a hangulati elemekről.

Nos, a Redrum Café és a KaposPont játékán közös játékán most páros kapucsínót, vagy páros koktélt nyerhettek! Ez az életkortól függ. Aki tizennyolc év alatti, az az alábbi kérdésre válaszoljon:

Hogy hívják a kávékészítéssel már-már művészi szinten foglalkozó profikat?

a, artista

b, barista

c, lanista

Nyertes: Parrag Tamás, Kaposvár

A koktél verseny győztese: Bors Diána, Kaposvár

Nagykorú játékosaink számára pedig koktélversenyt hirdetünk. Keressük ugyanis a kávézó koktélját!

A helyes megfejtéseket, illetve a koktélrecepteket a szokásos emailcímre: jatek(kukac)kapos.hu várjuk. Most is csak a névvel és címmel ellátott levelek játszanak. Pénteken reggel sorsolunk, akkor kiderül, kik örülhetnek a páros kapucsínónak (<18) és kik, a páros koktélnak (>18).

A részvétel feltétele még, kattintani az alábbi képre, és lájkolni a kávézó Fecebook-oldalát, illetve nyomni egy lájkot a KaposPont profiljára is.

Címkék: Red, Café, rum, nyer, páros, játék, kis szines