freessnapf-kapos.jpg


Legyen szó hörcsögről, kígyóról vagy egy teknősről. Persze a kiegészítőket sem szabad elfelejteni, elvégre mindannyian azt szeretnénk, ha az új lakótársunk jól érezné magát leendő otthonában. Először tehát el kell látogatnia Fressnapf-áruházaink egyikébe, ahol kiegészítők és minőségi eledelek széles választékából válogathat, utána pedig egy kisállat-kereskedésből hazaviheti a kiválasztott állatot.

Legalábbis eddig így volt! Mostantól azonban mindent megtalál egy helyen, két új Fressnapf XXL áruházunkban ugyanis nem csupán a megfelelő eledeleket, vitaminokat és kiegészítőket vásárolhatja meg, hanem a kisállatját is. Díszállataink ellenőrzött tenyészetből származnak, így bátran válogathat közülük. Eladóink pedig nem csupán barátságosak, hanem szaktanácsadást is nyújtanak Önnek, így helyben megkap minden fontos információt. Persze abban is segítenek, hogy a megfelelő kiegészítőket válassza az állatnak. Nem kérdés tehát, hogy áruházaink minden egyes alkalmazottja érti a dolgát. Mivel a legtöbbjüknek van saját házikedvence, így tapasztalatból is tudják, hogy mire van szüksége egy kisállatnak.

Persze ez nem minden!

Hogy mit kínálunk még?

Akvarisztika

1150 féle díszhal, folyamatosan változó kínálattal és számos újdonsággal. És akkor még nem is beszéltünk a rákok, csigák széles választékáról.

Terrarisztika

Gyíkok? Teknősök? Kígyók? Áruházainkban többek között ezeket is megtalálja. Ha tehát úgy dönt, hogy otthona új lakója egy hüllő legyen, akkor nálunk a helye! Ha pedig kisemlőst szeretne tartani, akkor nyulak, tengerimalacok, mókusok, deguk, egerek, hörcsögök, pelék, sünök, patkányok és csincsillák közül válogathat.

Persze nem lenne teljes egy akvárium vagy terrárium, ha nem tennénk bele a megfelelő növényeket. Talán már mondanunk sem kell, hogy áruházainkban élőhelynek megfelelő tartással nevelt növényeket árulunk.

Ha pedig szeretné elhozni magával a már meglévő kisállatot, akkor két remek programot is tudunk neki ajánlani. Amíg Ön  nézelődik, kutyák, macskák és kisemlősök magas szintű kozmetikai ellátását végezzük. Egy karomvágás erejéig is szeretettel várjuk őket. Beltéri kutyaiskolánkban pedig szakképzett kutyaoktatóink tartanak egyéni vagy csoportos kutyakiképzést.

Ha tehát szeretne mindent egy helyről beszerezni, és egy remek elfoglaltságot találni a már meglévő kisállatnak, akkor látogasson el új áruházainkba, a Szalay utcába Kispesten az Europark mellett, illetve Újbudára az Újbuda Centerbe.

Címkék: fresnapf, cikk, kis, állat, reklám, kis szines