A gyermekek számára az ünnepet mindig fokozott várakozás előzi meg, s bár felnőtt fejjel már nem feltétlen az ajándékokra helyezzük a súlypontot, de számukra nagyon izgalmas arra gondolni, hogy vajon mi kerül majd elő a fa alatti csomagokból.

Ha esetleg Te is megtapasztaltad gyermekkorodban a nélkülözést, akkor jól tudod, hogy karácsonykor ez különösen rosszul érinti a kicsiket. Bár a Békés Megyei Gyermekvédelmi Intézmény lakóinak mindennapjaihoz az állami támogatás nagy segítséget jelent, de ajándékozásra nem sok marad ebből az összegből. A kiadások nagy részét elviszik a fenntartási költségek, a gyermekek számára szükséges eszközök, rehabilitációs ellátásuk, ezért nagyon fontos, hogy aki tud, segítsen a rászorulóknak abban, hogy karácsonyuk szebb legyen.

Ezt a célt tűzte ki maga elé a Szépségbolt és az Egészségbolt, melyek nagyszabású akciójuk keretein belül személyre szóló ajándékokkal igyekeznek ellátni a fogyatékossággal élő gyermekeket. A karácsonyi bevételből 400 000 forint összértékű ajándék kerül a békéscsabai otthon lakóihoz, akik mindennapjaikban remekül tudják majd hasznosítani a fa alatt talált meglepetéseket.

Ha még nem szerezted be a karácsonyi ajándékokat, vagy csak szeretnél magadnak olyan termékeket rendelni, melyek a vonzó külsőhöz, és az egészséges belsőhöz hozzájárulnak, akkor válaszd a Szépségbolt és az Egészségbolt ajánlatait, s így Te is részese lehetsz annak a nemes kezdeményezésnek, mely garantáltan örömet visz majd azok közé a falak közé, ahol egyébként betegséggel, és született fogyatékossággal telnek a napok. Fogjunk össze legalább az ünnepi időszakban, és tegyünk azért együtt, hogy a karácsony teljes legyen minden rászoruló számára!

Minden megrendelt termékkel Te is segítesz céljaink elérésében.

Szívesen segítenék!

Címkék: célért, nemes, egy, akció, összefogás, gyűjtés, kis szines