Az ezred katonájának, Óvári István főtörzsőrmesternek az ötlete volt az adománygyűjtés. Hétéves kislánya betegsége miatt ugyanis gyakran találkozott a kórház dolgozóival és a kórházban lévő gyerekekkel.

Szembesült azzal a problémával is, hogy karácsonykor gyakran kell a kórházban tölteniük az ünnepeket a beteg gyerekeknek és nagyon sok szociálisan hátrányos helyzetű gyermeknek nem jut az ünnep varázsából.

 


Galériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciójaGalériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciója
Galériánkban a 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred adományozási akciója
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Két éve az egész ezred csatlakozott a jótékonysági akcióhoz: műszaki cikkek, gyerekruhák, játékok találnak ilyenkor gazdára a kórházban.

 

A gyerekek verses összeállítással köszönték meg az adományokat, amiknek nagyon örültek!

Címkék: . ezred, osztály, gyűjt, jótékony, mosdós, katona, adomány, gyermek, kis szines