A jószándékú emberek segítségét kéri egy kaposvári család. Építőanyagot, bútorokat szeretnének azért, hogy rendbe hozzák mostani házukat. Ez a feltétele ugyanis annak, hogy a szülők újra együtt lehessenek gyermekeikkel.

A 2 és 6 éves fiúk ugyanis gyermekotthonba kerültek, mert nem tudták számukra megfelelő körülményeket biztosítani. A legnagyobb ajándék az lenne számukra, ha karácsonykor újra együtt lehetne a család.  

A ház ugyanis vizes és dohos. A felújítás nagyon drága lett volna, ezért a szülők hét hónapos babájukkal egy hétvégi házba költöztek.

- Szinte nincs éjszakám, hogy ne emlékeznék arra a pillanatra, amikor elvitték őket és, hogy mennyire szeretem őket és hiányoznak - mondta Kállai Júlia.

Már a karácsonyi ajándékok egy részét is megvették. A nagyobb fiú ugyanis tűzoltóautót kért az angyaloktól. Azt mondják: két hónapig spóroltak rá. A család ugyanis alig 35 ezer foirntból él havonta. Ebből biztosan nem tudnák felújítani a házat, ezért kértek segítséget. A egyik legnagyobb közösségi oldalon is felhívást tettek közzé. Karácsonykor ugyanis együtt szeretnének ünnepelni mind az öten.

- Mindent szívesen fogadunk ami szívből jön és másnak felesleges. De legfőképpen gipszkartonra lenne szükségünk, gipszkarton csavarra. Illetve egy fürdőt szeretnénk megcsinálni, hogy ez se legyen kifogásolható - tette hozzá Tóth Zsolt.

A ház padlásába tervezik a gyerekszobát a pince fölé pedig a fürdőt. Ezen múlik boldogulásuk és hogy újra egy család lehessenek.

Nézzék meg mindezt videón is:

Címkék: szétszakított, újra, együtt, karácsony, család, kis szines