zárva


Csütörtök (október 31.):
még minden a szokásos nyitvatartási rend szerint alakul. A bevásárlóközpontok üzletei este 8-kor és 9-kor zárnak. Az egyébként akár éjjel-nappal is nyitvatartó hipermarketek viszont már este 10, legkésöbb 11 órakor bezárnak.

Péntek (November 1.): szinte kizárólag a benzinkutak, édesség- és vendégboltok, a kiemelt idegenforgalmi helyek üzletei, a vendéglátóhelyek, a szórakozó helyek, és a non-stop üzletek lehetnek nyitva. Ezen kívül még kinyithatnak a bevásárlóközpontok vendéglátó- és szórakozóhelyei is. A a plázák üzletei, a hipermarketek, a posták és a szolgáltatók viszont zárva tartanak.

Szombat (november 2.): a nyitvatartás már ismét a megszokott rendben folytatódik. A hipermarketek reggel 6-7-kor nyitnak, a plázák boltjai pedig 10 órától várják a vásárlókat.

A hosszú hétvége miatt sokan vannak, akik a mai napra időzítik a nagybevásárlást, ezért délutántól kezdődően valószínűleg a szokásosnál jóval többen lesznek a hipermarketekben, élelmiszer-áruházakban. A Pénzcentrum.hu információi szerint az áruházláncok készülnek a rohamra, több dolgozót állítanak be, több pénztárat nyitnak, egyes termékekből (leginkább alapvető élelmiszerekből, pékáruból, tejtermékekből, stb.) kibővített árukészlettel készülnek.

Akiket pedig a temetők ünnepi nyitvatartása érdekel, azoknak nincs más dolguk, mint a linkre kattintaniuk!

Címkék: tartás, ünnepi, halottak, nyitva, napja, kis szines