BB_Evi


Mint egy királynőt, úgy ünnepelték 2002-ben Párkányi Évát. Ő nyerte meg az első Big Brothert, a TV2 valóságshowját. A népszerűség mellett milliókat is nyert.

- A filmezés az ki van lőve. Valami értelmes dolgot fogok művelni az életemben - mondta akkor BB Évi.

Ez azonban nem sikerült. Úgy tudjuk: a lány a sikert nehezen dolgozta fel, ma is kórházi kezelés alatt van. Egyik rokonát rejtett kamerával látogattuk meg és Évi állapotáról faggattuk.  

- Várhatóan felfog épülni? Nem, nem, nem, csak rosszabbodik az állapota.

király_l_norbert_2


Ki ne ismerné Király L. Norbit. 2010-ben, az első X-Faktorban tűnt fel, ahonnan végül harmadikként távozott.

- Még most is megyek fellépni. Van egy zenekarom, egy a nevem rövidítéséből összeálló zenekarom a KLN. Valamint hát a magánéletben is előrébb léptem, hiszen feleségem van és egy több mint egy éves fiam - tette hozzá Norbi.

Jáger Kinga tábor


Jáger Kinga először a Balkán Fanatik klipjében tűnt fel. Később ő is szerencsét próbált az X-faktorban, az élő adásba azonban nem került be. Most saját számokon dolgozik és elkezdett egy főiskolát is.

- Úgy gondolom, és az X-faktor is arra vitt rá, hogy az éneklés mellé kell valami szakma mert ez nem egy biztos dolog, de ezt szeretném csinálni, tényleg ez az amivel foglalkozni szeretnénk, csak e mellé szeretnék egy b tervet - válaszolta Jáger Kinga.

Meggyes Csaba X-Faktor


Meggyes Csabát szintén az X-Faktorban ismerte meg az ország. A mindössze 19 éves fiatal az élőshow előtt esett ki a versenyből. Az énekes most az opera műfájában próbál szerencsét. Mestere Bukucs Rózsa, énekművész.

- Neki álltam készülni a jövő évi felvételire. Ugyanis a pécsi zeneművészetire készülök, azon belül pedig opera szakra - mondta Meggyes Csaba.

tóth lüszi


Tóth Lüszi a Megasztárban szerepelt. Az akkor még kislány, 2008-ban a legjobb női hang volt Magyarországon. A fiatal tehetségről azóta nem lehet sokat tudni. Információnk szerint viszont több iskolát is váltott az elmúlt években, mert a hírek szerint nem úgy viselkedik, mint a vele egykorú fiatalok.

Nézze meg videón is a somogyi celebeket:

Címkék: lettek, celebek, hova, 2013, megyei, somogy, kis szines