Október 18-án új szórakozóhely nyílik Kaposvár „zene utcájában” a Noszlopy Gáspár utca 3. szám alatt, Hang-Ár néven - tudta meg a KaposPont a hely főszervezőjétől, aki hangmérnökként azért is felel, hogy minden a legtökéletesebben szóljon. Galambos Attila azt is elmondta, hogy az új music pub hiánypótló szándékkal nyitja meg kapuit, azzal a céllal, hogy a régi, élő zenés klubok hagyományait kibővítve minden zenei irányzatnak teret adjanak. A tervezett programok között vannak rock, jazz, blues, alternatív és gyermekkoncertek is.

Ennek az új hozzáállásnak köszönhetőn végre rég nem látott zenekarok is megfordulnak majd városunkban (lásd az alábbi plakáton). Természetesen a Hang-Ár nem csak a koncertek idején látogatható, hiszen hétköznap 9, míg hétvégén 14 órától cso-csoval, billiárddal, zenegéppel, új bútorokkal, valamint kiváló hang- és fénytechnikával várják a zene szerelmeseit.



A klub alsó szintjén egy 450 fő befogadó koncertterem található, a felső emeleten pedig egy 200 fős magánterem rejtőzik, amely bérbe vehető partik és magánrendezvények lebonyolítására. Minden második héten „Szabad a színpad” néven a bátor jelentkezők megmutathatják tudásukat a világot jelentő deszkákon, melyhez fény- és hangtechnikát biztosítanak a helyszínen. A majdani közönség a Hang-Ár Facebook oldalán folyamatosan nyomon követhetik a hely programjait, melyek nagy része az év végéig már elkészült, így bárki megtalálhatja a maga számításait.

A Hang-Ár Music Pub október 18-án 21 órakor nyitja meg kapuit a közönség számára. A megnyitón a jó hangulatról az ír kocsmazene hazai képviselője, a Paddy and the Rats gondoskodik, majd másnap 19-én óriási buli vár mindenkire, hiszen a Zorall csap a húrok közé.

A Hang-Ár és a KaposPont nyereményjátékán most 5 darab egy főre szóló belépőjegyet nyerhet, a Paddy and the Rats pénteki és a Zorall szombati koncertre. Nincs is más tennivaló, mint a helyes megfejtést, névvel és címmel együtt elküldeni a szokásos, jatek(kukac)kapos.hu emailcímére, és bízni a szerencsében!

 


4. kérdés: Mikor nyit a Hang-Ár?

 

a: október 17.

b: október 18.

c: október 19.

Paddy and the rats jegy: Gulyás Katalin , Kaposvár; Fabu Alexandra, Szabadi

Zorall jegy: Horváth Veronika, Kaposvár; Takács Róbert, Kaposvár


3. kérdés: Van billiárd a hangárban?

 

a: igen

b: nem

Nyertesek:

Paddy and the rats jegy: Kovács-Reichel Andre, Kaposvár

Zorall jegy: Molnár András, Taszár

 


2. kérdés: Hány fő fér el a koncertteremben?

 

a: 344

b: 400

c: 450

Nyertesek:

Paddy and the rats jegy: Ballay Eszter, Kaposvár

Zorall jegy: Takács László, Mernye

 


1. kérdés: Milyen muzsikát játszik a nyitóbuli fellépője, a Paddy and the Rats?

 

a, death metal

b, rhythm and blues

c, ír punk-rock kocsmazene

Nyertesek:

Paddy and the rats jegy: Márkus Tamás, Kaposvár

Zorall jegy: Skandera Szabolcs, Kaposvár

A nyerteseket e-mailben értesítjük, hogy a belépőjegyeket hol és mikor tudják átvenni.

Címkék: nyer, Hang-Ár, pub, nyíilik, music, belépő, jegy, koncert, kis szines