Véget ért az idei nyári szezon a CORSO Bevásárlóközpontban, azonban a hűvösebb idő beköszöntével sincs okunk a csüggedésre, hiszen az őszi szezonban nem csak megújult árukínálattal és két új üzlettel, hanem izgalmas programokkal is várják a vásárlókat.

Szeptember 13-án és 14-én újra „Miénk a CORSO”. Pénteken 13-án 15 órakor a Rádió Most kívánságműsorának kitelepülésével indulnak a programok. 16 órakor a veterán autósok tesznek tanúbizonyságot vezetési készségükről egy ügyességi bemutató keretein belül. 17 órakor a Camelot Kutyaiskola növendékei kergetik a frizbiket, s a nebulók között több nemzetközileg elismert kutyussal is találkozhatnak a nézők.

A négylábúak után 18 órakor MC Pita Ramos fokozza a hangulatot, majd őt követi 19 órakor a Showder Klub motorhangú fellépője TraBarna azaz Lorán Barnabás. Pénteken egy érdekes fotózásra is  várják a vásárlókat. A kész képek felkerülnek a sonline.hu-ra, valamint a CORSO Bevásárlóközpont hivatalos Facebook profiljára. Az a „versenyző”, akinek a fotója a legtöbb like-ot kapja, ajándékcsomagban részesül.

Szeptember 14-én, szombaton 15 órától 19 óráig a Puttnoki Plakett kézműves foglalkozásán vehetnek részt a gyerekek, s közben a délután folyamán végig divat- és táncbemutatók váltják egymást a bevásárlóközpont szabadtéri színpadán. 16 órakor a Csiky Gergely Színház művészeinek zenés előadását láthatják a vásárlók.

20 órakor a Vagner Együttes csap a húrok közé, miközben megkezdődik a „Kedvezményes Éjszakai Vásárlás”. Este 21.30-kor érkezik a nap sztárfellépője Radics Gigi. A kétnapos rendezvény mindkét napján gyermekmegőrző, kreatív játszóház és ugráló labirintus várja a legkisebbeket.

Címkék: Gigi, bemutató, Corso, program, koncert, rendezvény, kis szines