Dwayne "The Rock" Johnson a pankrátorból színésszé avanzsált hústorony nevével fémjelzett a film, amit már hónapok óta nálunk forgatnak. A színész sztár saját elmondása és facebookos kiírásai szerint még sohaem forgatott ilyen nagyszabású és ekkora díszleteket felvonultató moziban. A történet Herkules életútját dolgozza fel eddig még sohasem látott formában. A film a mostanában népszerű képregény feldolgozások hosszú sorát erősíti, és míg számos  magyar statiszta erősíti a produkciót, a rendezőnek sikerült megszereznie hazánk egyik legszebb égkövét, a világhírű szupermodell Palvin Barbarát is.

 

Hercules-The-Rock.jpg

 

Brett Rathner Instagram oldalán ömlengett az új "szerzeményről", "Annyira izgatott vagyok, hogy Palvin Barbarát megszereztem a produkcióhoz" - írta, és ezt egy fotóval is megerősítette.

palvin-barbara.jpg

Bár azt egy hazánkba látogatott színész híresség sem tagadta még, hogy valóban a magyar lányok a legszebbek, a Kőszikla, azaz The Rock még nem nyilatkozott arról, milyen lesz a legszebbel forgatni a legszebbek közül.

Címkék: herkules, palvin, modell, színész, film, kis szines