IMG_4287.JPG


A rendezvényt Horváth Péter, az egyesület elnöke nyitotta meg, aki ünnepi beszédében elmondta, hogy 125 év alatt az egyesületet a tenni akarás és a segítségnyújtás vitte előre és tartja fenn ma is. Kiemelte, hogy voltak nehéz időszakok, amelyeket az egyesület sikeresen átvészelt, amelyekből építkezett. Végezetül megköszönte az elődök munkáját, ugyanakkor a jövőre nézve hangsúlyozta, hogy továbbra is fontos szem előtt tartani a tűzoltó szakma szeretetét, a társadalom elismerését és megbecsülését.
IMG_4288.JPG


Az elnöki beszédet követően kultúrprogram következett, majd Czefferner Józsefné Nagybajom város polgármestere, Dr. Horváth Jenő tűzoltó ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató és Heizler György a Somogy Megyei Tűzoltószövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket.

IMG_4291.JPG


A köszöntők után emléktárgyak és elismerések adományozása következett, melynek során elismeréssel méltatták az egyesület korábbi elnökeit és Göncz Ferencet – az egyesület korábbi parancsnokát – az egyesületben eltöltött 60 éves szolgálatáért.

indexkep.JPG


Az ünnepi megemlékezést a Kaposvári Fúvószenekar műsora zárta.

Címkék: tűzoltóegyesület, 125, nagybajomi, éves, kis szines