Nagyszabású fürdőjátékunk véget ért. Köszönjük, hogy ebben a bő hónapban velünk játszottak! A fődíjakat kedden sorsoljuk, a nyerteseknek újfent gratulálunk! Akik, pedig most nem jártak szerencsével, ne csüggedjenek, hamarosan új/más játékkal adunk lehetőséget a bizonyításra!

A napi nyertesek listáját (kérdésekkel és persze a helyes válaszokkal) itt böngészhetik újra át. Játékunk fődíjként kedden - a Cartour jóvoltából - két darab két főre szóló félpanziós balatoni hétvégét is kisorsoltunk. Így most: Szücs-Vargha Georgina, Kaposvárról és Szijj Mária, Várdáról örülhetnek igazán!

A szerencsések a Hotel Francoise*** balatonlellei hotelje és a Hotel Radio Inn** Siófok-Balatonszéplak-felsői szállója közül választhatják ki, melyikben szeretnék eltölteni a két napos vakációt.

Foglalásukat a szabad helyek függvényében tudják érvényesíteni, a részleteket megírtuk nekik email-ben. Mindenesetre az alábbi két galériában bárki megnézheti, hová szól a nyereményük:

Hotel Francoise:


Hotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel FrancoiseHotel Francoise
Hotel Francoise
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Hotel Radio Inn:


Hotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio InnHotel Radio Inn
Hotel Radio Inn
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: cartour, sorsol, nyertes, belépő, fürdő, játék, kis szines