Zene, tánc, kaland és fergeteges bulik. Ezek jellemezik Zamárdit a napokban.  Bár a bulizók ilyenkor teljesen felforgatják a település életét, de Zamárdinak megéri. Tavaly ugyanis több mint 60 milliós bevételt jelentett az önkormányzatnak a 4 napos fesztivál.

Szombaton egymást váltották a dj-k a lemezjátszóknál. Így a közönség egy pillanatra sem állt meg. Steve Aoki alapozta meg az este hangulatát, hogy aztán a Prodigy koncertje alatt elszabaduljon az igazi fesztivál-őrület.

A fesztivál idén rekordot is döntött látogatottságban. Tavalyhoz képest mintegy 20 ezerrel több fesztiválozó élvezte az elektronikus zene nagyágyúinak koncertjeit. Fülöp Zoltán főszervező, azt is elárulta, hogy külföldről a legnagyobb számban a csaknem 5000 fős létszámmal érkező belgák képviseltették magukat a fesztiválon.


H. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételeiH. Szabó Sándor légifelvételei
H. Szabó Sándor légifelvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ma este zárásként még Fedde Le Grand és Calvin Harris tart hatalmas bulit, hogy aztán szépen lassan ismét visszatérjenek a nyugodt hétköznapok Zamárdiba.

Címkék: légi, sound, szombat, felvétel, balaton, kis szines