Hummel Gyula pontyozni indult családjáva, azonban a biztonság kedvéért magával vitte harcsázó felszerelését is. Jól tette, ugyanis a tó erdős részén küsz ívásra lett figyelmes. A horgász azonnal rádobta kukaccsokor csaliját, a harcsa pedig rárabolt a csemegére. A méretes hal nem adta könnyen magát, csaknem háromnegyed órán át fárasztotta az elszánt pecást.

Gyula természetesen nem tartott meg a trófeát, hanem a fotózást követően visszaengedte a tóba. A dicsőség mellett így egy ingyenes éves desedai horgászbérlettel is gazdagotott a büszke horgász.

Nézze meg a videót:

Alább pedig megtekintheti a horgász egyesület fotóit:


 Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra
Szörnyek tava: mázsás monstrum harapott a kukacra
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Úgy néz ki a Deseda mostanában ontja magából a nagyobbnál nagyobb halakat. Csütörtökön 217 centiméter hosszú, hetven kilós harcsát fogott ki a tóból egy kaposvári horgász. Reichardt Lajos gilisztacsokorral csalizott és nagyjából húsz percig fárasztotta a monstrumot.

Címkék: óriás, harcsa, rekord, horgász, Deseda, kis szines