halászlé


Pontyhalászlé gazdagon (ikrával), harcsapaprikás túróscsuszával, fogasfilé kapros rákraguval - csupán néhány jellemző ínyencség az alábbi étlapról. A tradícionális és gyakorta fétve őrzött receptúrák alapján készített vízparti étkekért azonban pár napig most nem kell a Balatonra utazni.

A Rippl-Rónai Étterem a művészi gasztronómia jegyében kínál feledhetetlen ízvilágot. Olyan egészséges halételeket vettek fel étlapjukra, amelyek nemcsak omega-zsírsavban, hanem kulináris értékekben is bővelkednek.

halas

Az étterem vezetősége a mostani hétvégét hagyományteremtő szándékkal hirdette meg. Azt ígérik ezentúl - időjárástól és stranszezontól függetlenül - valamilyen tematika mentén, rendszeresen kifőznek-kisütnek majd valamit.

Az aktuális akciók részleteiről, árakról és ételekről az étterem honlapján talál részleteket; asztalfoglalásért, pedig a 82/417-777-es számot kell tárcsázni!


Címkék: fogas, filé, halászlé, finom, ínyenc, Rippl-Rónai, hal, gasztronómia, étterem, kis szines