A Magyar Honvédség tájékoztatása szerint a leveshez 30 kilogramm húsos csontot, 20 kilogramm sárgarépát, 10 kilogramm petrezselyemgyökeret, 5 kilogramm zellert és karalábét, 10 kilogramm vöröshagymát és tésztát, valamint egy kilogramm ételízesítőt használtak fel. A tarhonyás hús pedig 53 kilogramm lapockából, 40 kilogramm tarhonyából, 5 kilogramm hagymából és 10 liter lecsóból készült.

A kaposvári MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred Tátra települt tábori ellátó csoportjának katonái hajnali négykor kezdték meg a munkát, hogy az ebédre elküszüljön 350-400 főre való ebéd - közölte a honvédség.

Katona főz

Fotó: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred

Címkék: főz, logisztikai, ezred, ebéd, katona, kis szines