Az adományokat a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság december 20-án átadta a Mikulásgyár szervezőinek. Mindezek mellett a főigazgatóság a beérkezett adományokból egy másik, különleges küldeményt is összeállított, amellyel a december 15-én kigyulladt somogyvári Somogy Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon lakóit lepték meg.

 

 

A játékokat és édességet is tartalmazó ajándékcsomagokat Dr. Horváth Jenő tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató, Greffer József tű. alezredes a marcali katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője és a Marcali Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya adta át a gyermekeknek december 27-én.

A társaik mentésében részt vevő tizenéves gyermekek bátorságát és tettrekészségét, valamint a mentésben kiemelkedő munkát végző tűzoltók tevékenységét díszoklevéllel ismerte el a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az okleveleket a somogyvári intézményben Dr. Horváth Jenő igazgató adta át a mentésben segédkező gyermekek közül Fejős Rajmund, Horváth Miklós, Orsós Tamás, Illés Dániel, Csonka Zoltán részére, valamint az elsőként beavatkozó marcali tűzoltó egység tagjainak: Mercz András tű. törzszászlósnak, Gulyás Róbert tű. törzsőrmesternek, Beke Dávid tű. törzsőrmesternek, Tégla István tű. főtörzsőrmesternek, Kil Márió tű. őrmesternek, Péter Gábor tű. törzsőrmesternek.

Címkék: mnetés, diákok, Somogyvár, adomány, videó, kis szines