A somogyi utak mindegyike járható. A Kaposmérő és a Nagyatád közötti útszakaszon azonban csúszik az aszfalt, ezért oda sószórót küldtek - tudtuk meg a közútkezelő diszpécserszolgálatától.

Az esti havazás nem okozott problémát a távolsági, és a kaposvári helyi járatos tömegközlekedésben - tudtuk meg a Kapos Volán Zrt. sajtóreferensétől, Horváth Károlytól, és a Kapos Holding sajtószóvivőjétől, Széki Évától.

A folytatásban hétfőn már csak a Dunától keletre várható eső, havas eső, kisebb havazás, eközben nyugaton felszakadozik a felhőzet. A Dunántúlon viharos széllökések várhatók. A hőmérséklet 0-5°C alakul.

Kedden délután nyugat felől újabb csapadék érkezik, délen esőre, havas esőre, az ország többi részén pedig havazásra számíthatunk. Hajnalban a hőmérséklet már mindenhol fagypont alatt alakul, délután viszont akár 5°C-ig melegedhet levegő.

Szerdán már csak a keleti országrészben várható hóesés. A nappali hőmérséklet 0 fok körül várható. A hét további részében hózáporokra, és havazásra van kilátás. Megérkeznek a hajnali fagyok, egyes helyeken pedig napközben is mínuszokat mérhetünk.

Nézze meg olvasóink képeit a vasárnapi havazásról!

Címkék: olvasó, vasárnap, havazás, , tél, kis szines