- Régóta nézzük a hasonló vetélkedőket. Egyszer szerettünk volna mindeképpen résztvenni ilyenen. A fiam 18 éves lett, ezért nyáron miután láttam a vetélkedő reklámját, úgy döntöttünk  nevezünk a műsorba. Onnan pedig már csak sodródtunk a siker felé. Régi tankönyveket vettünk elő, visszamondósdival gyakoroltunk, és csiszoltuk a memóriánkat - mesélte a KaposPontnak Györfi Veronika, aki már 15 éve titkárnő egy felsőoktatási intézményben.   

A végjátékban Zoli húzta a rövidebb sorshengert. Anyukája egy kicsit aggódott, hogy visszatudja-e mondani a hosszú kódlistát, de bízott memóriájában, és nem fogadta el Balázs 1.000.000 forintos ajánlatát. Zoli hibátlanul visszamondta a kódlistát, így 2.300.000 forint boldog tulajdonosaként távoztak a stúdióból.

- Hogy mire költjük a pénzt? Meg lesz a helye. A most vásárolt házunkban korszerűsítjük a fűtést. A fiam fogszabályzót akar, párizsi útra vágyik, és a tanulmányaira is szeretne félretenni. Zoltán a Munkácsy Mihály Gimnázium kéttannyelvű iskolájába jár. A mostani tévés kirándulás pozitív hatással volt rá. A média világa teljesen elvarázsolta. Lehet, hogy ilyen irányba tanul majd tovább - tette hozzá Veronika.

Kattintson a képre, és nézze meg a vetélkedő végjátékát!

kód 1

Címkék: Györfi, hibátlan, RTL, A kód, Veronika, klub, kis szines