A hazai underground műfaj krémjét felvonultató rendezvénysorozat töretlen népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Az elmúlt koncertek alatt folyamatosan nőtt a nézőszám. Ez pedig további folytatásra sarkallta a szervezőket. A fesztivált két kaposvári fiatal, Czibolya Béla és Harsányi Balázs - komoly pénzügyi támogatás híján - saját pénzből finanszírozza.



Június 8-án, pénteken újra beindulnak az erősítők, és felbőgnek a hangfalak. A hangulat bemelegítéséért a pécsi illetőségű Addamychinak felel, akik ezen a koncerten mutatkoznak be először a nagyközönség előtt. Őket követi a kaposvári dallamos punkrock horda, a Vészkijárat. Budapestről érkezik a metalcore bomba Orient Fall, akik a nemrég megjelent EP-jükkel hamar kivivták az underground körök tiszteletét és gyors hírnévre tettek szert. Zenéjük remekül ötvözi a modern metal, metalcore és hardcore elemeket. A veszprémi Pigs Might Fly már többször fellépet a somogyi megyeszékhelyen, ahol vérpezsdítő bulikkal szórakoztatták a nagyérdeműt, így nem véletlen, hogy ismét elhívták őket, hiszen zúzós, de néhol dallamos zenéjükkel rendkívüli hangulatot szoktak teremteni. Egyenesen Egerből érkezik a punk-hardcore egyik nagy meglepetése, a Téveszme. Az együttes a tavaly megjelent "Megosztom veled mielőtt feleslegesnek tartanám" című albumával a legnevesebb metal zenével foglalkozó webzine-eken és oldalakon besöpörte az év albuma díjat.

A koncert keretében a szervezők egy kihelyezett doboz segítségével, adományokat gyűjtenek a gazdátlan állatok számára, mely teljes bevételét a kaposvári állatmenhelynek ajánlják fel.

Bővebb információért, és az esemény facebook oldalának eléréséért katt a képre:



Játssz velünk a Perfect Noise Minifest nyereményeiért!

Ahhoz hogy a sorsolásba bekerülj, nem kell mást tenned, mint lájkolnod a KaposPont facebook oldalát, és az ott található, erre az oldalra mutató linket megosztani a saját adatlapotokon, majd ezt kommentben jelezni felénk. A megosztók között kisorsolunk egy darab tízezer forint értékű tattoo utalványt, egy darab Orient Fall és egy darab Pigs Might Fly CD-t!

1. Nyertes: Vagner Nikolett (Pigs Might Fly CD)

2. Nyertes: Kutas Tamás (Orient Fall CD)

3. Nyertes: Nagy Vica (tízezer forint értékű tattoo utalvány)

Címkék: minifest, perfect noise, játék, helyi, koncert, kis szines