VI. Pannónia Fesztivál
Helyszín: Szántódpuszta
Időpont: 2012. május 24-27.


Nagy a sürgés forgás Szántódpusztán. Építik a színpadokat, és a büfés bódékat. 100 ezer látogatóra számítanak.

A legnagyobb érdeklődés Flo-Rida pénteki koncertjére van. Az előadó az amerikai rapperek egyik legnagyobbja, 17 millió eladott lemez mellett 2 Grammy- díj jelöléssel és 12 platina kislemezzel büszkélkedhet. Mellette négy napon át megtalálják kedvencüket a magyar alternatív, pop és rock zene kedvelői is.

A fesztivált hatodik éve rendezik, az idei, balatoni debütálás alkalmával összesen 160 zenekar fordul meg a rendezvény színpadain, köztük a hazai rock- és alternatív könnyűzenei élet legjelesebb képviselői. A négynapos fesztivált Pünkösd hétvégéjén, május 24 – 27-ig tartják a szántódpusztai turisztikai központban.

Az immáron szokásos, a fellépők listáját meghatározó szavazás szinte már szokásáosnak mondható, legtöbben a Tankcsapdára, a Roadra, a Depresszióra, a Quimbyre, a 30Y-ra, valamint az Alvin és a Mókusokra voksoltak.

Pannónia fesztivál

A koncertek mellett számos kísérő rendezvényt is befogad idén a fesztivál. A fesztivál új otthona a Szántód részét képező Szántódpusztán található. Az M7-es autópályáról letérve, a 7-es úton néhány perces utazást követően máris elérjük a rendezvény területét.
A MÁV-START Zrt. a 2012. május 24-27 . között megrendezésre kerülő Pannónia Fesztivál  rendezvényre utazóknak50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt a teljesárú jegy árából.

Feltételek:
- A kiindulási állomáson válts 50%-os alkalmi menettérti jegyet Szántód – Kőröshegy állomásra.
- Ülj fel a vonatra – legkorábban május 24-án 00:00 órakor -, és utazz el  Szántódra.
- A rendezvény helyszínén az  infó pontnál – naponta 15:00 – 19:00 óra között  - bélyegeztesd le a jegyed. Így lesz érvényes a visszaútra is.
A kedvezményes menetjegyeket a visszaútra 2012. május 28-án 24:00 óráig lehet igénybe venni.
A Balatoni Hajózási Zrt. is készült a PaFe-ra. A fesztivál ideje alatt 1 órás sétahajózásra lesz lehetőség Földvár és Révfülöp között, minden nap 14.00 és 16.00-kor. Az ár sem rossz, a felnőtt jegy 1000 Ft-ba fog kerülni. Jegyek a fesztiválon, illetve a balatonföldvári hajóállomás jegypénztárában kaphatók!

Fesztivál honlapja:
www.pannoniafesztival.hu

Az helyszínről bővebb információ itt:
www.szantodpuszta.click.hu

CSAK MA! Játssz és nyerj páros belépőjegyet! A helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolunk ki!

1. kérdés: Mennyi lemezt adott el a pénteken, a Pannónia Fesztiválon fellépő Flo Rida?

Nyertesek:

1. Horváth Lilla

2. Balog Máté

3. Fehér Sándor

4. Bodolai Henrietta

5. Borsfai Blanka

A helyes megfejtéseket NÉVVEL, CÍMMEL, TELEFONSZÁMMAL együtt küldjétek el a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre! A tárgy mezőbe írjátok bele: "Pannónia Fesztivál játék!".

SORSOLÁS ESTE! A nyerteseket e-mailben értesítjük, hogy hol és hogyan vehetik át jegyüket!

Címkék: belépőjegy, Pannónia fesztivál, páros, sorsolás, játék, kis szines