Volt aki halászlét főzött, akadt birkapörkölt is, volt aki pedig marhazöldborsós ragut készített, harcsapaprikást túróscsuszával.
A zsűri tetszését a legjobban a birkapörkölt, a halászlé és a harcsapaprikás nyerte el.
- Mindenki próbál olyan adalékanyagokat bevetni, amit más nem használ, ezzel különlegessé téve az általa készített ételt. Összességében nagyon szép és sikeres volt ez a verseny - mondta a zsűri elnöke, dr. Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyző.
Az elkészült finomságokat a látogatók meg is vásárolhatták. Az ebből befolyt összeget a szervezők karitatív célra ajánlották fel, melynek része, hogy nagycsaládokat látnak vendégül a helyszínen.
A rendezvény alatt a füredi borosgazdák kóstolóval egybekötött bemutatóján is részt vehettek az érdeklődők.
Nézze meg videónkat!
Címkék: birkapörkölt, Kaposvári Nagypiac, dr. Kéki Zoltán, halászlé, főzőverseny, kis szines