Szemtelenül igényes esemény készül Somogy szívében. A kaposvári festőművész, Nádas József hagyományt teremtett azzal, hogy minden évben új tárlattal várja közönségét. Egyéni, realimpresszionista stílusával, dinamikus színekkel teli és mozgalmas alkotásaival teltházas megnyitókat teremtett a kaposvári művelődési központban. Az intézmény renoválása idén fejeződött be, így 2011. november 7-én az újjáépített Agóra - Együd Árpád Kulturális Központ ad otthont az eseménynek.

Hogy mi a közös Torres Daniban és Nádas Józsefben? A válasz egyszerű: a generációkat összekötő mediterrán életérzés és pozitív gondolkodás. Ilyen találkozásokkor történik a csoda. Dani, miután részt vesz a megnyitón, fél héttől az Agóra színháztermében Szula Miklós zenésztársával egy órás latin hangulatú akusztikus koncertet ad az érdeklődőknek. Ide a beugró mindössze 500 Ft.

Aki minderre kíváncsi, a helyszínen vásárolhat belépőt. További információk a www.nadasgaleria.hu és a www.facebook.com/nadasgaleria oldalakon!

JÁTSSZ VELÜNK a TORRES DANI koncert belépőiért!

A helyes megfejtők között kisorsolunk egy-egy darab belépőjegyet a koncertre! A megfejtéseket névvel, címmel és telefonszámmal együtt a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre várjuk!  A tárgy mezőbe írjátok oda: Torres Dani játék!

Az első kérdésünkre helyesen válaszolók között szerdán (október 19-én) sorsolunk ki egy belépőt. Ezt követően szerdánként és szombatonként (október 22, október 26, október 29, november 2) sorsolunk egy-egy koncertjegyet azok között, akik helyesen válaszolnak az általunk feltett aktuális kérdésre.

Az első kérdés:
Kinek a vendégeként érkezik Kaposvárra Torres Dani?

Nyertes: Rákóczi Dóra

A második kérdés:
Kivel játszik Dani a november 7-i akusztikus koncertjén?

Nyertes: Kisgyörgyné Szarka Klára

A harmadik kérdés: Mi a közös Nádas Józsefben és Torres Daniban?

Nyertes: Ballay Eszter

A negyedik kérdés: Milyen stílusban fest Nádas József?

Nyertes: Kutnyánszky Tamás

Az ötödik kérdés: Hol lesz a koncert Kaposváron belül?

Nyertes: Juhász Istvánné

A játék lezárult! Köszönjük, hogy velünk játszottak!

 

Torres jatek

Címkék: nádas józusef, torres dani, belépő, koncert, játék, kis szines