A rendezvénysorozat célja, hogy a tehetséges magyar underground zenekarok bemutatkozhassanak a kaposvári közönségnek. Az első koncertet márciusban rendezték meg. A buli népszerűsége a szervezőket is meglepte, hiszen a 130 fiatal jött össze a közös szórakozás reményében. Nem kellett tehát sokat várni, június elején jött is a folytatás. A második bulin többek közt a székesfehérvári Stiff Bastard, a külföldön is nagy népszerűségnek örvendő Insane valamint egy helyi banda, a Hate Worldwide is fellépett. A nézőszám ezen az estén már átlépte a bűvös 200 fős határt.

A rendezvény szervezői, Harsányi Balázs és Czibolya Béla, a KaposPontnak elmondta: a második koncert után rengetegen keresték meg őket, hogy folytassák az eddigi munkájukat. A rendezvényeket - komoly pénzügyi támogatás híján - saját pénzből finanszírozzák, de nem bánják, hiszen a hangulat mindenért kárpótolja őket.



Október 21-én újra lecsap Kaposvárra a Perfect Noise. Hat zenekar várja a fémzenét kedvelő közönséget. Az est egyik különlegessége, a budapesti The Last Charge. A külföldön is többször fellépő együttes először lép fel Kaposváron. Másodszor játszik városunkban a veszprémi Pigs Might Fly és a soproni Blizard. Szintén Veszprémből érkezik a Davey And The Porchmonkies nevű formáció, akik a lágyabb punkrock stílust képviselik. Kaposvárt pedig a helyi Stream és a The Filthers zenekar képviseli. Bővebb információért katt a képre:



Játssz velünk a Perfect Noise Minifest nyereményeiért!


A helyes megfejtők között kisorsolunk egy-egy darab belépőjegyet a fesztiválra, egy darab tízezer forint értékű tattoo utalványt és egy Pigs Might Fly CD-t! A megfejtéseket névvel, címmel és telefonszámmal együtt a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre várjuk!  A tárgy mezőbe írjátok oda Perfect Noise Minifest Játék!

A játék péntekig tart. Az első kérdés válaszadói közül kedden húzzuk ki a nyertest. Ezt követően minden nap kisorsolunk egy-egy ajándékot azok között, akik helyesen válaszolnak az általunk feltett aktuális kérdésre.

1. Kérdés: Mondj egy olyan zenekart, akik fellépnek a bulin!

Nyertes: Tóbiás Lilla (1 db belépő)

2. Kérdés: Melyik híres személy szerepel a plakáton?

Nyertes: Táskai Attila (1 db 10 ezer forint értékű tattoo utalvány)

3. Kérdés: Hányadik Perfect Noise minifeszt lesz a mostani?

Nyertes: Buzsáki Katalin (1 db Pigs Might Fly CD)

4. kérdés: Ki a másik támogató a Kapos Tv mellett?

Nyertes: Makai Gergely

A játék lezárult!

Nyertes: Tóbiás Lilla (1 db belépő)

Címkék: the last charge, Perfect Noise, Harsányi Balázs, játék, koncert, kis szines