Bíznak abban, hogy december közepére nem jogerős használatbavételi engedélyt kap a létesítmény. Az engedélyt követően tudnak végleges szerződést kötni a bérlőkkel, akik ekkor kezdhetik el kialakítani saját belső tereiket. A bevásárlóközpont földalatti szintjén a Coop élelmiszerüzlete mellett tisztítószalon, drogéria, hírlapárus, virágbolt és különböző gyorsszerviz-szolgáltatások kapnak helyet - mondta az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője, Somogyi Csaba.

A földszinten cipő-, és ruhaüzletek, és az Alexandra könyv- és boráruháza lesz, az emeleteken pedig sok más mellett bank, gyermekjátszó, sportáruház, fodrászat, kozmetika és éttermek is helyet kapnak - tette hozzá az ügyvezető.

Két, egyenként 140 néző befogadására alkalmas teremmel rendelkező mozi is helyet kap a komplexumban. Az egyik kis színpaddal ellátott, rendezvények megtartására is alkalmas multifunkcionális helyiségként fog üzemelni. A  kor kihívásainak megfelelően, a mozi 3D filmek vetítésére is képes lesz. Naponta három előadást terveznek, hétvégenként és nyáron éjszakai vetítésekkel.

Címkék: pláza, átadás, építkezés, beruházás, siófok, kis szines