Dolgos évtizedeik alatt létrehozták az alapját mai életünknek. Az idősek hónapja alkalmából több mint ezrüket köszöntette a Városi Sportcsarnokban a Szeretem Kaposvárt Mozgalom.

Sorban érkeznek az idős korúak a pénteki köszöntőre a sportcsarnok bejáratához. Már itt is az ő kívánságukat próbálják teljesíteni. A meghívó egyben sorsjegy, és rá lehet írni, hogy melyik előadót látnák szívesen a következő évi gálán.

Több mint ezren gyűltek össze a küzdőtéren és a lelátókon. Koruk ellenére fiatalosan élik hétköznapjaikat.

Idősek hónapja


Az idei évben már hatodik alkalommal köszönti az időseket a Szeretem Kaposvár Mozgalom. "Az idei évben már hatodik alkalommal köszönti az időseket a Szeretem Kaposvár Mozgalom" - mondta az egyesület elnöke, Jágerné Katona Zsuzsanna.

Szita Károly polgármester köszöntőjében elmondta, azokra a legbüszkébb, akik megtöltik a várost élettel: "A jó Isten nekünk megadta azt a lehetőséget, hogy ilyenkor, ilyen szervezett formában is köszönetet mondhassunk és megadta azt a lehetőséget számunkra, hogy megőrizhessük mindazt, amit önök létrehoztak ebben a városban és talán kicsit hozzá is tehetünk ahhoz az örökséghez, amit önök ránk hagytak."

A gálaműsorban Madarász Katalinnal együtt énekelték a közkedvelt nótákat a kaposvári szép korúak.

Címkék: szeretem kaposvárt, idősek hónapja, idősek, sportcsarnok, Szita Károly, kis szines