A szerdai esemény fővédnöke Schobert Norbert volt, aki közvetett módon több ezer embernek segített lefogyni és egyúttal egy egészségesebb életmód kialakításában és fenntartásában, köztük Schmuck Andornak is, aki idén júniusban fogadást is kötött a fitneszguruval. A fogadás értelmében a fogyni vágyó vállalta, hogy 90 nap alatt 60 kg feleslegtől szabadul meg, továbbá azt is vállalta, hogy amennyiben nem tudja teljesíteni az általa vállaltakat, úgy zokszó nélkül végrehajtja trénere a rá kiszabott „büntetését”. Magyarország egyik legismertebb fitneszguruja pedig úgy döntött, hogy Andornak nagy nyilvánosság előtt, kukorékolva kell végigfutnia az Andrássy úton, amelyet végül könnyűszerrel teljesített sztárok és a futás rajongói kíséretében.

Schmuck Andor


A jó hangulatú közös kocogás-futás, amelynek egyfelől Andor ösztönzése volt a célja, másfelől azonban a mozgás fontosságára kívánták együttesen felhívni a figyelmet a résztvevők, köztük Schobert Norbert, Tornóczky Anita, Nyáry Károly és a Nyáry-lányok.

Schmuck Andor


A Kométa az iskolakezdés alkalmával indította el a „Kell egy csapat!” elnevezésű kampányát, amellyel a diákokat kívánja sportolásra ösztönözni azáltal, hogy a promócióban résztvevő termékeken szereplő matricák visszaküldésével értékes sportfelszerelésekkel díjazza a megyék legszorgalmasabbjait. A vállalat nem csupán a fiatal korosztály egészséges életmódjának támogatását tartja szem előtt, hanem az idősebb korosztályét is, ezért döntött a Schmuck Andor „vezeklését” kísérő „Szép korúak” résztvevői támogatása mellett. "Nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen jó célt szolgáló és jó hangulatú megmozdulás mellé állhattunk" - nyilatkozta a Kométa ügyvezető igazgató-helyettese, Hollósy Tibor.

Címkék: bünetés, Schobert, Norbi, Schmuck, futás, kis szines