A megújult honlapon, a közúthálózaton érvényben lévő forgalomkorlátozásokat tartalmazó folyamatosan frissülő térkép és táblázat biztosít információt a sofőröknek, az utazás megkezdése előtt. Az útállapotokról, valamint az időjárási viszonyokról a közlekedési információs térképek adnak tájékoztatást A már meglévő webkamera-térkép az újonnan telepített kamera képek szolgáltatásával bővült. Ennek köszönhetően további helyszínekről is valós idejű közlekedési információt biztosít az Útinform.

Az internetes információk mellett a közlekedők a call-center használatával is tájékozódhatnak az aktuális közúti eseményekről. Ez azt jelenti, hogy az utazás során az érdeklődők telefonon keresztül kaphatnak információt az ügyeleti szolgálattól.

Közlekedési dugó


Az Útinform az országos közúthálózaton előforduló, a közlekedés folyamatosságát, biztonságát, befolyásoló tényezőkről – építkezések, balesetek, forgalmi akadályok, téli útkörülmények, különleges helyzetek – gyűjt információt, melyeket a www.utinform.hu weboldalon tesz közzé.

Címkék: call-center, utinform, dugó, közlekedés, internet, kis szines