Padon, szobron, szökőkúton…
Jöttek az ötletek sorjában, teljesen bepörögtünk. Kaposvár belvárosa ugyanis tele van olyan különleges helyekkel, amitől a turisták hasraesnek, a plankingesek pedig szó szerint hasra vágják magukat.  Egyes elemekhez bizony kemény izommunka kell. Bánhegyi István már nem hiába röplabdázott 25 évig.

Nézd az arcomat, szerinted mennyire élvezem az egész dolgot? Aki ezt kitalálta, külön gratulálok neki, egy élmény volt, anyukáját puszilom, de biztos valamire jó - mondja a kaposvári Bánhegyi István.

planking

A puszi két angol fiatal mamájának jár, ugyanis a játékot ők kezdték még 1997-ben. Magyarországon csak május óta hódít. Azt mondják, ez életérzés. Ha megvan a póz, már csak egy kattintás, hogy otthon aztán feltölthessük egy közösségi oldalra.
A plankingelésben az is fontos, hogy minél többen lássák az akciót. Az Európa-parkban már ezen az egyszerű padon végzett mutatvány is mosolyt csalt az emberek arcára.
Ezt pedig, ha Rippl-Rónai látná....

A szökőkútnál aztán már mások is kedvet kaptak a vigyázzban fekvéshez. Hiába a móka ragályos. A lényeg a kreativitás és hogy minél extrémebb legyen a helyszín.

Címkék: hason, fénykép, hasrafekve, planking, őrület, kis szines