Ahogy azt már megszokhatta a Coke Club közössége, ismét egy különleges, máshol nem látható produkció lesz látható július 15-én a klub színpadán. A bemutatkozó koncert különlegessége, nem csak az első élő fellépésben rejlik, hanem egy különleges duettben is.

gesztizoran


Geszti Péter átdolgozta Zorán "Amikor elmentél tőlem" című dalát, melyben szerepel az eredeti előadó is. A dolog különlegességét tovább emeli, hogy Zorán csak virtuálisan jelenik meg a színpadon, teljes életnagyságban és szinkronban Gesztivel. A héten már rögzítették is, az ehhez szükséges felvételeket.

Zorán, aki saját koncertjein mindig játssza ezt a számot, így nyilatkozott a feldolgozásról: "Péter rappelését szeretem, mióta belevágott ebbe a műfajba, a szövegei nagyon frappánsak, az eredeti szövegre épített kontrák egyvelegéből pedig szerintem egy nagyszerű változat készült, ami teljesen felüdítette a több mint harminc éves dalomat! A közös munkát is nagyon élveztem, mivel egy kicsit más stílusban is kipróbálhattam magam".

zoran_studio


Mint arról már korábban a KaposPont beszámolt, a pénteki esti koncert különlegességét tovább emeli, hogy Zoránon kívül Janicsák Veca és Shodenheide Dorka is fellép a közel két órás előadáson.

Címkék: geszti, gringo, coke club, zorán, siófok, kis szines