A Kapos TV főszerkesztője Szabó Kinga: "Tavaly volt ilyen adományozási akciója az Eötvös Cirkusznak és a Kapos Televíziónak, hogy igyekeztünk a Központi Általános Iskola segítségével kiválasztani azokat a családokat, akik rászorulók és szeretnék megnézni a cirkusz produkcióját."

40 belépőjegyeket osztottunk ki. A családok nagyon örültek a lehetőségnek.

Egy kaposvári nyertes Kiss Krisztina: A kislányom szerette volna megnézni az előadást, és pont tegnap a tévében láttam, hogy most kaptak egy díjat, meg hogy elefántokkal dolgoznak, és hát érdekelne.

Ezekre a világhírű elefántokra kíváncsiak. Viki, Gitta, Rebeka a monte carlói cirkuszfesztiválon Arany Bohóc díjat is nyert.

Nemcsak a gyerekeket, a felnőtteket is lenyűgözték a produkciók. A vadnyugati cowboy show mellett az indiánok is lélegzetelállító műsort adtak elő.

Az Eötvös Cirkusz igazgatója, Eötövs Lóránd azt montda: Az Eötvös cirkusznak a titka, hogy maximálisan igyekszünk úgy létrehozni a műsorokat, hogy mindenkinek megfeleljen, és egy plusz kis varázslatot bele szoktunk csepészni. Az Eötvös cirkusznak a sikere a hangulatában van.

Címkék: eötvös, cirkusz, szórakozás, nyeremény, kis szines, kaposvár