Az elismerésben hagyományosan azok részesülhetnek, akik saját szakterületükön kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, kiemelkedő eredményeket értek el vagy példaértékű fejlesztéseket hajtottak végre.

A falusi turizmus területén nyújtott példaadó minőségű szolgáltatások elismeréseként a Mag Tanya, a Kaposvár és a Zselic vidéke Turisztikai Desztinációs Menedzsment (TDM) Egyesület egyik legújabb tagja részesült ebben a kitüntetésben.

A Somogy Megyei Közgyűlés 2011. évi díjazottjai körében más egyesületi tagok is sikerrel szerepeltek. A Somogy Megyei Közgyűlés azon személyek és kollektívák elismerésére, akik kiemelkedő tevékenységükkel a megye fejlődését szolgálták, illetve munkájukkal kimagasló érdemeket szereztek, elismeréseket alapított. A díjakat a 2011. január 6-i Balatonbogláron tartott megyenapi ünnepi közgyűlésen adták át.

Handó János és ifj. Handó János, apa és fia, a zselici kistérség meghatározó közéleti személyiségei, Szenna egykori és Patca jelenlegi polgármestere, a kistelepülési hagyományok megőrzéséért, fejlesztéséért, valamint a patcai Katica Tanya létrehozásáért.

Meiszterics László a Somogy megyei lovas hagyományok ápolása, a lovas turizmus fellendítése és népszerűsítése terén végzett egyre nagyobb tömegeket vonzó, sikeres munkájáért részesült elismerésben.

Címkék: Mag tanya, Handó János, Meiszterics László, TDM, kis szines