Nemzetközileg is ismert és a legnézettebb videónk lett a Rákóczi-Győr gólösszefoglaló. Észtországból rengetegen nézték meg, mivel több ottani sportoldal (ohtuleht.ee, sport.postimees.ee, sport.delfi.ee) is címlapon hozta az észt labdarúgó Tarmo Kink gólját. A pókhálószaggató gólt ITT újra megnézhetik.

Második helyen a labdarúgás árnyoldalához kapcsolódó videót találjuk. Felejthetetlen mérkőzés volt. No nem éppen a gólokra fogunk emlékezni, ugyanis döntetlennel ért véget a Rákóczi és a Honvéd NB I-es bajnoki mérkőzése. A 11. forduló egyik rangadója a második félidőben tíz percre félbeszakadt szurkolói rendbontás miatt. A lelátón zajlott csatában hat kispesti szurkolót állítottak elő a rendőrök, miután könnygázzal oszlatták szét őket.

Feszes idomok, formás lábak, ez nem lehetett más mint a Kaposvár Szépe 2010 elődöntője! A harmadik hely Kaposvár legszebb lányainak jutott. A Kapos Hotel Kristálytermében mutatkoztak be a versenyzők.

Nézőinket elvittük az éjszakai buliszezon kezdésre Siófokra. Csajok és óriási party a siófoki éjszakában. Ez a videó került a negyedik helyre. IDE kattintva megtekinthetik.

Az ötödik helyre a végzetes könyök elnevezésű videó került. A Kaposvári Kosárlabda Klub Pécs elleni találkozója inkább hasonlított egy kick-box mérkőzéshez, mint kosárlabdához. Hogy ki győzött, döntse el Ön? A videót ITT megnézhetik.

A szerelem nem ismer határokat, ha politikáról van szó. Vagy mégis? Azért egy kis flört belefér. A hatodik legnézettebb videó a Jobbikos srác kacérkodása az MSZP-s lánnyal.

Kaposvár új csillaga a NABI Sirius. A somogyi megyeszékhelyen gyártott busz első pédányát vette meg a tömegközlekedési zrt. Az új busz bemutatója is nagyon sok nézőt vonzott, főleg a szakfórumokból érkeztek.

Nyolcadik helyen tündököl SP fellépése. A CORSO Bevásárlóközpontban több ezer embert érdekelt és az oldalunkon is. Sőt, az internet pöcegödre néven ismert napiszar.com is "átvette" itt 70000 felett teljesített. A fantasztikus fellépést újra megnézhetik.

 

 

Kocsmák és bulik hada várja a kaposvári fiatalokat szombatonként. Kilencedik a kaposvári éjszakát bemutató riportfilmünk, mely szintén önnálló életre kelt, és bukkan elő időközönként a net rejtett bugyraiból. Összesen 60 ezren látták.

 

 

Somogybabod, sár, terepjárók, bikicsunáj, a tizedik. A minden évben megrendezésre kerülő Off Road sok embert vonz. Kollégáink sem úszták meg "szárazon" a forgatást.

 

Címkék: Kaposvár Szépe 2010, videók, KaposPont, Somogybabod, Kaposvár, kis szines