Már Keresztes Ildikó is talál hibákat Norbi produkciójában. Bár az első fellépés után még megvédte tanítványát, a második körben már ő is kételkedett tanítványa hangjában. A versenyző elárulta: tíz percig bír ilyen hangon énekelni.

A kaposvári srác metálosra vette a figurát szombat este. A Hooligans dalával lépett színpadra először és mentora természetesen végigtombolta a számot. Ő egyedül.

Feró rögtön az elején leszögezte, hogy nem tetszett neki, mert végig recsegett-ropogott az egész. - Olyan volt, mintha parodizálnád Király L. Norbit. Végighörögted az egészet. Malek Miklós még azt is megkérdezte tőle, hogy minden rendben van-e a hangjával. Szerinte eltűnt belőle az a zönge, amit régen tapasztaltak. Ennek ellenére az előadást tíz pontosra értékelte.

- Ha ez lett volna az első alkalom, akkor leveszel a lábamról, de most már ismerünk, ennél több kell - fogalmazott Geszti Péter. - Te csak előadtad a dalt, de nem énekelted. Mindannyiunkat foglalkoztató kérdés, hogy meddig tart ki az a véletlen baleset, amikor bekerültél ebbe versenybe.

Mentora végig vitázott a zsűri tagjaival, szerinte ilyen nyersen meg kell csinálni, ahogy most énekelte. Keresztes Ildikó ekkor jött rá arra is, hogy Norbi két napja miért nem szereti, ha ölelgeti. A kaposvári fiú ugyanis az elmúlt napokban egy négysorost varratott a derekára. Új tetoválását meg is mutatta a közönségnek.

Alig negyed óra múlva lépett színpadra ismét Király L. Norbi, ezúttal Tina Turner Nutbush city limits című számával. Nem tartott sokáig, hogy kiborítsa a Beatrice fenegyerekét. Már az első perc végén elfordult a színpadtól. Ezt értékelésében ki is emelte: - kemény vagyok veled, mert nem hallom, hol a nóta! Ezt is egyszerűen végighörögted! Tina Turner ezt nem így énekli. Ezért pedig a mentora a hibás, mert nem szól rá, mit kéne csinálnia.

Geszti Péter a reklámszakmába tévedt. - Húsz éve nyomom a marketinget, de ilyet nem tudtam kitalálni. Ráadásul a nyakadban a kereszt, alatta pedig Hello Kitty. Maradj meg mindig ilyen szórakoztatónak.

Malek Miklós szintén kiakadt. - Sokkot kaptam a cicától, betelt nálam a pohár. Egyébként tényleg olyan, mintha torokgyík állapotába került volna a hangod. Ha ez nem természetes folyamat, ebből gond is lehet - figyelmeztette a versenyzőt. - Nem értékelem sokra a produkciót, kicsit vásári volt - tette hozzá a végén.

Ildikó próbálta megvédeni tanítványát, mondván, hogy Norbinak eddig is ilyen volt a hangja. Ugyanígy énekelt. Elismerte, hogy valóban rekedtebb mint eddig és megkérdezte: hány cigit szívtál el az elmúlt negyed órában?

Mint kiderült: ez idő alatt a fiú mellkasára festették a rózsaszín macskát, így egyre sem volt ideje. Az aggódó mentornak nem százszázalékosan tetszett a produkció. Ki is emelte: ezzel nem elégszem meg.

A műsor utáni beszélgetés alatt Norbi elárulta: bennmaradt ugyan, de nem teljesen boldog. A fellépése szerinte sem sikerült jól. Azt azonban elismerte, hogy a Hooligans-dalból nem tudott volna többet kihozni.

- A hangod veszélyben van, ezzel egyetértesz? - tették fel neki a kérdést.

- Ildikó megígérte, ha vége a versenynek, elvisz egy gégészhez, mert őt is érdekli mi van velem - válaszolta Norbi. - Valami elváltozásom tényleg lehet. Ha erőltetném ezt a hangszínt, akkor tíz perc után nem tudnék beszélni. Amikor lágyan énekelek, akkor nem reccsen be a hangom.

A legjobb négy közül Veca és Vastag Csaba kényszerült párbajra. Az X-Faktor Janicsák Veca számára ért véget. Norbi tehát bennmaradt a legjobb három között. Az azonban nyilvánvalóan látszik, hogy már csak a rajongói szavazatok tartják benn a műsorban. S az is kérdés, meddig bírják a kaposvári srác hangszálai.

Címkék: Geszti péter, Nagy feró, Keresztes ildikó, Malek miklós, X-Faktor, kis szines