Király L. Norbi továbbra is nagy lendülettel halad célja felé, és már biztos dobogósként versenyezhet  a jövő heti  X-Faktor tehetségkutató verseny hihetetlenül népszerű kaposvári felfedezettje. Egy felmérés szerint nem kis meglepetésre, a Az X-Faktor versenyzője, a kaposvári Király L. Norbert a legnépszerűbb az interneten hírességeket keresők körében. Őt Malek Miklósa zsűritag követi. Mindkettőjük népszerűsége augusztus óta növekszik.

Norbi továbbra is sztároknak kijáró népszerűségnek örülhet, és töretlenül élvezi a nézők és a zsűri bizalmát. Ezt bizonyította az is , hogy szombat este biztos továbbjutóként, nem neki kelett párbajoznia.

Egyetlen hölgy sem maradt a hétvégi új erőpróbára az X-Faktor mezőnyében.Janicsék Vecát ugyanis a szombat esti párbajban legyőzte Vastag Csaba. Mindketten másodszor kényszerültek a nehéz csörtére, ezért már volt tapasztalatuk. Csaba és Veca is ragyogó versenyzők és már bizonyították, hogy éles helyzetben teljesítenek a legjobban. A zsűri, mindkettejük erényeinek és tehetségének hosszú méltatása után sem volt képes dönteni, így a nézők szavazatai  alapján Csaba maradt versenyben.

Norbi a azombaton a versen előtt még így nyilatkozott: - Nem számít ki mit gondol, a lényeg, hogy visszaadjam az embereknek a belém fektetett bizalmat egy őrületes show-val - mondta Norbi a műsor elején. - Az energia, ami belőle jön, egyszerűen elsöprő! - így vezette fel Norbi produkcióját Keresztes Ildikó.

- Az a frenetikus, baleset, hogy bekerült a döntőbe, vajon mire elég? - kérdezte Geszti Péter. - Ezt egyszerűen, nyersen meg kell csinálni! - válaszolta ingerülten Keresztes Ildikó.

- Megin megosztottad a zsűrit - reagálta Balázs, és megkérte Norbit, hogy mutassa meg a legújabb tetoválását. A furcsa hangszín éa egyede előadáasmód megosztja a közönséget és ennek egyre többen adnak hangot hozzzászólásaikban is.

Címkék: Malek Miklós, keresztes Ildikó, Geszti Péter, Király L. Norbi, X-Faktor, Nagy Feró, Kaposvár, kis szines