Luxuskivitel, több mint 700 négyzetméteren. A 90-es években Svájcból hazaköltözött Ihász család úgy építtette a házát, ahogy akkor megálmodták, télikerttel, tágas világos terekkel, padlófűtéssel és megszámlálhatatlanul sok szobával. A speciális kandalló szinte az egész lakrész melegítését ellátja, több helyen fújja a meleg levegőt. A konyha is minden extrával felszerelt. A fürdő tágas és világos, márvánnyal kombinált. Számtalan terasz és pihenő vezet a természetbe a parkosított, több mint 10 ezer négyzetméteres területre. A 3 szinten 15 szoba 5 fürdő és 7 mosdó is elérhető. A tulajdonos szerint ez a földi paradicsom, amely 360 millióért megvehető.

- Bagóért nem adom oda, megvették volna már. Itt élni az egy minőség. Aki megveszi, az olyan boldog lesz itt benne, csak ki kéne próbálni - mondta Ihász Ferencné.

A luxusért azonban nem sokan kapkodnak. Ahogy a túl olcsó ingatlanokért sem -mondja az ingatlanközvetítő. A fürdő és a konyha is szinte használhatatlan. A szobák, nyirkosak és a leomló vakolat is riasztó. A két szobás házért 4 milliót kérnek. Ez az egyik legolcsóbb ház a városban. A vásárlók kedvét azonban még a szőlőlugas sem édesíti meg. Ezt is nehéz eladni. Egyre több a hasonlóan lelakott épület - mondja a közvetítő.

- Volt olyan ingatlan, ahol sajnos egy patkány is elfutott előttünk, miközben felmértük. Sajnos ilyen ingatlanokkal is találkoztunk már - mondta Oláh Miklós ingatlanközvetítő.

A tapasztalatok szerint egyébként még mindig pang az ingatlanpiac. A szélsőségek pedig szinte eladhatatlanok.

Címkék: Oláh Miklós, luxus, Ihász ferencné, villa, ingatlan, kis szines