henrietta

- Én nagyjából 7 ezer forintért veszek ajándékot a családomnak és a barátaimnak - mondta Piszter Henrietta. - Nem az a lényeg, hogy mekkora dolgot vásárolok, hanem, hogy szívből jöjjön - folytatta a fiatal lány. - Már tudom, hogy kinek, mit adok, de még nem szereztem be az ajándékokat, majd pár hét múlva elkezdem begyűjteni őket - tette hozzá Henrietta.

robertreka

A Fő utcán éppen a boltok kirakatait nézegetve szólítottuk meg Rékát és Róbertet. - Mi körülbelül két hónappal karácsony előtt "kiböjtöljük" az ajándékok árát. Természetesen a gyerekek az elsők. Már tudjuk mit adunk nekik. Nem költünk többet idén az ajándékokra mint tavaly - mondta Réka.

luca

Nagy Péterné az unokájával sétálgatott a belvárosban, talán ajándékok után kutatva. - Nyugdíjas vagyok, nem tudok sokat költeni ajándékokra, de az unokám megkapja, amit szeretne. Körülbelül 15 ezer forint értékben költök karácsonykor ajándékokra - mondta Nagy Péterné. Megkérdeztük Lucát is, hogy minek örülne a legjobban, mit kért. Egy dolgot elárult a többit nem szerette volna elmondani. - Én gyurmás játéknak örülnék - mondta Luca. - Hasznos és kreatív dolgot adtunk neki, szeret maga készíteni tárgyakat, tavaly például üvegfestéket kapott - tette hozzá a nagymamája.

Címkék: Luca, Nagy Péterné, Réka, Róbert, advent, karácsony, kis szines