- Három kiló hússal és különböző ételekkel megyünk fel minden hétvégén Norbihoz - meséli Dr. Takács Andrea. - Nem azért teljesített rosszul két héttel ezelőtt, mert nem tud énekelni, hanem mert ki van merülve. Napi négy fellépésre viszik őket, és már nagyon elfáradt. Nincs ideje enni, de még boltba menni sem.

Király L. Norbinak hatalmas rajongótábora van Kaposváron is. Takács Andreához folyamatosan jönnek az ügyfelek és mindegyik dícsérően nyilatkozott Norbi teljesítményéről.

- Minden szombaton négyen - öten felmegyünk megnézni a műsort. Az első sorban ülök és szurkolok neki - folytatta az ügyvédnő. - Nagy erőt adott neki a folytatáshoz, hogy múlt hétvégén megdícsérték.  
Norbinak minden vágya, hogy egyszer énekes legyen, azt reméli, hogy a műsor után felfedezik a producerek.

- Nekünk az lenne a legjobb, ha mielőbb hazajönne. Fel akart tűnni és fel is tűnt! Reméljük, hogy szépen folytatódik a karrierje miután véget ér számára a műsor.

Takács Andrea mesélt a visszásságokról is, amik a felkészülés alatt érik Norbit.

- Három nappal a szombati műsor előtt kapják meg a szöveget a versenyzők, nagyon nehéz úgy felkészülni, hogy nincs idejük rendesen megtanulni a dalt. Folyamatosan gyakorolnak a táncpróbákon, a koreográfát tanulják. Nehéz így mindig tökéletes teljesítményt nyújtani - tette hozzá Norbi "nevelőanyja".

Takács Andrea azt nem árulhatta el mivel készül szombaton Norbi, de valószínűleg hozza a jól megszokott formáját a rekedtes hangot, és a "rongyláb" stílust. Kiváncsian várjuk tovább jut-e a legjobb hét versenyző közé.

Címkék: Dr. Takács Andrea, X Faktor, Király L. Norbi, Kaposvár, kis szines