Király Norbi a produkció előtt bejátszott riportban még arról beszélt, hogy a múlt hétvégi kritikák miatt abbahagyja az éneklést. Rod Stewart Higher című dalával viszont szinte felrobbantotta a stúdiót. Visszatért az eredeti, hamisítatlan Norbi stílus. A sajátos énekhang mellett a tánchoz hasonlító mozgás is a helyén volt. Ennek köszönhetően mind a zsűri, mind a közönség körében osztatlan sikert aratott.

- Soha nem hallottam ezt a számot, de ezentúl csak Tőled akarom hallani!- reagálta Geszti Péter, aki hozzátette: embertelen jó volt!

Malek Miklós szerint Norbi hozta el a buli hangulatot szombat este a stúdióba. Nagy Feró is meg volt elégedve Norbi produkciójával. - Most már úgy gondolom Veled is el kellene mennem a "könyvtárba"! - utalt ezzel arra, hogy Vastag Csabával már szórakoztak együtt.

Keresztes Ildikó "keresztanyja" egyszerűen azt mondta az éneklés után Norbinak: "Látod, tudsz Te énekelni!"

Ördög Nóra kérdésére, hogy hogyan vészelte át az elmúlt egy hetet Norbi azt válaszolta, hogy nagyon sokat köszönhet a rajongóinak, mert sok támogatást kapott.

A produkció meghozta Norbinak a sikert, mert továbbjutott a következő élő show-ba, Shodeinde Dorka viszont kiesett a versenyből. A Vastag Tamással vívott párbaj után a zsűri nem tudott kettejük közül választani ezért a közönség szavazatai döntöttek.

Címkék: Keresztes Ildikó, Király L. Norbi, Geszti Péter, X-Faktor, Kaposvár, kis szines