Kaposvár európai színvonalon felújított belvárosát már birtokukba vehették a lakók, november 11-én 20 órakor pedig a Szivárvány Kultúrpalotában is felgördül a függöny.

Az intézmény vezetősége elsősorban a minőségre és nem a mennyiségre törekedik a programok összeállításánál. A megnyitó ünnepségsorozat alkalmából neves komoly-, és könnyűzenei fellépőket hívtak, valamint a régi mozi iránt nosztalgiát érző közönség érdklődését is kielégítik.

November 11-én 14 órakor a Keresztanya, 20 órakor pedig a Csókol anyád! című komédiát tekintheti meg a közönség népszerű színművészek tolmácsolásában. November 12-én 14 órakor az Üveghegyen túl elnevezéssel a Katáng Együttes gyermekkoncertjét hallgathatják meg. 17 órakor az ünnepélyes megnyitó után a Kelemen Kvartett Hangversenye következik. A Kaposponton érdemes játszani ugyanis páros belépőjegyeket sorsolunk ki a vonósnégyes koncertjére.

20 órakor a Hot Jazz Band és a Happy Hoppers Sztepp Táncegyüttes fellépése jön, amelyre szintén nyerhetnek belépőjegyeket, akik heyesen válaszolnak a Kaposponton feltett kérdésekre.

November 13-án a "Régi filmek mozija" elnevezéssel nagy, klasszikus filmeket tekinthet meg a közönség. 14 órakor a Szaffi, 17 órakor a Makrancos hölgy, 20 órakor az Egy csók és más semmi című vígjáték kerül a filmvászonra. Akinek elnyerte a tetszését a kínálat kattintson a Kapospontra és játszon, mert belépőjegyeket nyerhetnek az említett filmekre.

Érdemes figyelni a Kapospontot, mert több játékkal is kedveskedünk a kattintóinknak. A Bábszintér bábszínház előadásaira, Szinetár dóra és Bereczki Zoltán nagyatádi estjére, és Palace mozijegyekért versenghetnek olvasóink.

A Szivárvány Kultúrpalota megnyitó fellépéseinek kérdéseiért kattints IDE.

Címkék: Játék, Szivárvány, Kapospont, kis szines